Tuesday, December 15, 2009

Amalia Gedik


Si Gedik yang bajet hot dan besar , muka stok macam minah rempit je doh kau ama . Sumpah meyampah tengok muka kau doh , dengar cerita kau gila sex betul ke ? sampai kan nak main dengan boyfriend kawan sendiri ? Bodoh , tak ada marwah ke dohhh ? Bajet kau besar sangat la ? depan orang bajet bajet je , dada nak kedepan je . Tetek kau besar tak apa juga , setiap hang out dress nak sama je . Pahal ? baju da tak cukup ? haha , kau ingat kau tu budak budak lagi tak payah nak story lebih . Budak kecil lagi , tetek pun kecil ! Dasar minah gila batang haha .

16 comments:

  1. ko ni nak ckp bek2 ckit doe..
    aq x rse pon die cm pe ko ckp..deng

    ReplyDelete
  2. kawan, bak sini url ms dia. hahahaha
    nk tgk lawa mane

    ReplyDelete
  3. ish2.....cian btine ni.Lex beB..bdak2 je tu...

    ReplyDelete
  4. yg pikiran ko mcm cibai ni pehal...?
    biar la die nak wat pe bodoh!
    dada die nak kedepan ke..keblakang ke..ade ke die nyusahkan mak bapak ko setan..?! die nak dress mcm mne pon ade gune duit ko ke hanjing..?! sial ar...aku xske btl dgn budak baru nak naik mcm ko nih...kononnye ko suarekan ape yg ko lihat kat sekililing ko...mcm babihanjing ko nih...ini ke melayu...taunye nak jatuhkan maruah org je...pastu fitnah sane fitnah sini..igt ko tu bgs sgt ar..baik sgt ar..sndiri pon teruk nak cite psl org..ckp tu pakai otak ar..ur fucking poser idiot!

    ReplyDelete
  5. betul tu minefield..aku pikir budak2 ni sume sakit ati kot xde org nk ushar depa...tu yg gasak kutuk fitnah org sana sini...mmg bodoh...,kalau betul depa bersalah pun diaorg xde hak nk menilai smpai mcm ni skali..mmg mak bapak x hajaq...

    ReplyDelete
  6. betul tu joe & minefield.
    aku rasa orang yang paling loser, si owner blog ni lah.
    tahniah3

    ReplyDelete
  7. I second minefield, joe and ain. hoho.

    ReplyDelete
  8. wey kao ni pukimak men caci org..x puas ati mari kita berantap di tgh kota raya jam 8.oo malam minggu ..kalao berani call number ni 010-9921124

    ReplyDelete
  9. aq x rse ot blog owner ni loser..

    org yg diceritakan tu mmg loser..except for this girl;Amalia

    korg x knl x yah ar nak ckp pe2..

    fyi, my friend cm ade r slow talk ngan dorg ni ckit but drg marah balik..



    but i'm not to this gang

    ReplyDelete
  10. kita xberhak menghukum seseorg..even,sbsr mne pn kslhan die..ALLAH lbh mengetahui dan hanya DIA yg mengetahui HAMBANYA...mengadili hambanya...ko xberhak menghina org sesuke hati dgn menilai sndr pndgan ko dr pemerhatian scr luaran.....wallahualam~~~

    ReplyDelete
  11. aww,ta baek ckp org,awk ingt awk daa perfect keww haa ?spenya blog nie bodosh gilaa !

    ReplyDelete
  12. yawww , owner blogg nih ,
    bukan saye sebelah kan pihak yg berode nih , tp . jgn lahh kutok mereka belakang3 ,
    atleast tego . so dowang le pker , ta nak blakang3 keyh (;
    kite percaye kepade peluang kedua an ??
    ape kate lo kite bg peluang kedue kat mereka3 nih ?

    ReplyDelete
  13. kalo ye pn nk tgur bkn mcm ni beb . ko mgata org sna sni ape kurangnye dosa ko ngn diorg ? ttup aib org . jage maruah org . dlm agama kite pn ade ckp cmtu . baek ko jage setiap kutukan ko tuu , tatao lah dosa ko da bnyk mne . itu antara ko dgn Allah . aku harap lepas ni ko tgur la scara elk , kay beb ? dn aku mnta maaf kalo dh bt ko mrh ke ape . aku cume nk tgur jee scra elok . aku pn bknnye baek sgt , dosa tuu ttp ade :) peace !

    ReplyDelete
  14. heloo !
    jgn lha ckap pompuan tuu mcm tuu !
    kao baik khe ?
    nak ckap pasal org !
    ples lha , maybe prangai kao lagi truk dri dea !

    ReplyDelete