Tuesday, December 15, 2009

Ekin Roslan

Ekin ROSAK :DD Kalau nak tahu dulu perempuan ni baik je doh , tapi sekarang .. Fehhh bajet gila babi , buka sana bukak sini . Mak bapak kau da tak larat nak jaga kau ke weh ? Da la baru nak up , kalau nak up pun slow slow ni gelojoh gila . Da up lupa membe , nak shopping mahal mahal je maklum la kau kan tak nak jatuh standart . Hot stuff , jumpat dekat pavi bukan nak tego ke apa ni buat bodoh je . Da nampak tapi buat buat tak nampak macam sial je , haa lepak dengan pintu pavi jual pantat . Abang nak pantat ?? haha , hey bitch jangan bajettt la wehhh .

6 comments:

  1. sudah sudah lah tu 'siglings' !
    korg ni cam gampang la kutuk2 org!
    blah !

    ReplyDelete
  2. cian dye...kne ktuk yeW?tp pdan ng mke ko pon..hik2

    ReplyDelete
  3. hahaha kawan aku cakap dia ni assuntarians,
    gila bajet hot,gedik sumpah tak tahu malu.
    hahaha serious disgusting dia niii

    ReplyDelete
  4. aku penah jumoe die nih..boleh tahan la sombong die nih.dulu couple dgn kawan aku..p sian kawan aku die tglkn..

    ReplyDelete
  5. hahaha. kesian kawan ko amirul. die dapat x main minah neh >? Hahaha

    ReplyDelete
  6. budak bajet Hot macam nih lha !

    ReplyDelete