Tuesday, December 15, 2009

Amili Fake

Amili Fake , si gadis yang suka mengedit gambar sendang kan muka dia buruk , ehhh minah kau da la couple dengan mat rempit , kau da la bajet hot , bajet kaya , sendang kan curi duit mak , peragai macam budak kampung , wehhh miskin suka sangat pinjam baju orang then buat buat lupa pulak nak pulang , kau bangga sangat yang kau dah penah main , patut la ramai tak nak kawan dengan kau , pepek kau da berapa jari ha boleh masuk ? 4 ? 5 ? ke 10 ? haha , bodoh punya Amili , bajet kau artis la . Change la bitch !!!

28 comments:

  1. wey owner blog ni kalau kau mmg bgs kan kau FACE TO FACE dengan aku . aku rasa la bukan rasa but mmg betol la kau punya muka mmg terok sial sbb Amili budak ni dia xbersalah even dia FAKE still have people want to love she & dia xde nk buat blog untk kutuk orang . xder wey if kau nk jumpa aku n kau nk pukul aku (kalau berani la) kau call la aku 0173554166 bg tau tempat . kau bawak la budak budak kau aku xkesah aku sorang .

    ReplyDelete
  2. ewah mamat nihk!
    dah besar sngt laa plak siap bagi no. dlm blog nihk.
    ke ko saje jek nak inform no. ko nihk bagi awek2 tgk.

    ReplyDelete
  3. wtf ? if kau TUAN punya BLOG ni sila call aku ok :) btw aku baru 15 nk masok 16 :) kau brani kau call kau ckp kt mana nk jumpa n nk gadoooo weyyyy !

    ReplyDelete
  4. oh kecik lagi nihk.
    15 nak masuk 16?
    hah, sorry laa saya xlyn laa bdak kecik.
    tpi kalo ko da besar sngt,
    bak mai call 0142576584.

    ReplyDelete
  5. aphal xreply? goyang?
    ak tgk ayat2 ko nihk dah macm bapok jek nihk.
    ke mmg betol?

    ReplyDelete
  6. weh bodoh johnkovic bapuk .
    mak bapak kau babi !
    keturunan haram daripada nenek kau !
    buto bapak kau gampang !

    ReplyDelete
  7. dia ny pompan la !!!!
    SURIA KUT NAME DYEE !

    ReplyDelete
  8. ish2...15-16?tol tu johkovic
    xpya lyn...bdak2 je tu..ckp pon na hebat.bg no tel knon.alah bla r lu beb...aku jmpe ko pon aku ase tndang msok longkang ckop..stel.

    ReplyDelete
  9. anyway, wa respek owner blog ni.gud r dye wt blog cmni..chaya la beb.

    ReplyDelete
  10. keep up the good work blogger.. :) biar satu malaysia tahu betape murahnye bebudak zaman skarang nie.. lepak dpn pavi tayang muke mcm bagus.. padahal tak mampu nak shopping kat dlm.. damn.. you guys are a disgrace to rakyat malaysia dowh... malu ah kat tourist... pastu konon hot ahh.. hahaha..

    ReplyDelete
  11. snobish person, ko mak bapak placur! hahahahaha
    JOHKOVIC, kalau budak umur 15 ke 16 tu nak gado ajak aku sekali. aku pun nak terajang muke die! bajet bagus la.

    ReplyDelete
  12. ish, knape nak babit kan mak bapak dlm nie? and hey, talk nice lah people. mind ur language, klu geram sangat tak payah nak komen caci-maki org. mmg bangsa melayu mulut takde insurans. dn sume prkataan tu kotor-kotor. tak fikir matang -.-'

    ReplyDelete
  13. bilew nk berantap bro (owner blog ni) aq tunggu ni cpat la.....kitew fight dota adew bran

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. nuzul said...

    salam...nice blog.tapi ade baek,ade buruk.yg baek ofcoz la sbb expose supaya org tahu,so nnt boleh jadi teladan dan tauladan..yg tak baik,,urm ramai ckap coz expose muke diorang..but,dah dari awal diorang publish muke diorg,so xde masalah lah bagi owner blog utk publish jugak.tapi,yg kurang bagus ialah bahasa yang disampai kan oleh owner yg banyak carut mencarut dan maki hamun.so,perhatian kepada penulis blog,pls gune bahasa yang lebih sopan.amaran dari dari MyCERT(www.cybersecurity.my)...p/s:sila remove bahasa2 yg kurang sopan sebelum tindakan diambil.TQ

    ReplyDelete
  16. mmg bodo sape yg beraksi cam tu...shial betoll...~~huh!!

    ReplyDelete
  17. dia memang photoshop gambar dia , tapi aku rasa tak perlu lah kot nak cakap dia macam macam . dia okay bila kau okay dengan dia lah ,

    ReplyDelete
  18. bro, agak2 sket nak kutuk.. aku kawan die pun x de nk kutuk lelebih... bende ni le bwk makhamah bro.. kes polis ni... aku kwn die x pernah msuk cmpur hal die... lu nk kecah pehal? BAGUS sgt ke ko ni.. lu mulut loji!!! bwk bersabar la pun kalo x ske die...

    ReplyDelete
  19. Cara pemikiran yg tk matang. sama juga dgn owner blog ni. Semua samalah. Tk matured langsung.

    ReplyDelete
  20. OMG, asal nk kene sibuk hal org ? mcm diri bgoz sngt . perfect sngt ke nk maki2 org ni ? weyh ingt laa, mati nnt masuk tmpt yg sme gakk . amalan je laen2 . taubat la weyh

    ReplyDelete
  21. good job owner
    keep on ur work
    biar budak2 ney sedar sket diri masing2
    tade la nk jadi agas sgt kan azmin

    ReplyDelete
  22. Sorryyy people. This owner is an expired people with an expired brain. I photoshop my faces and there's not a problem. I photoshop because I just wanna be as pretty as everyone wishes too (: there's nothing to do with you. But other than that? It's over the limit now. Must I tell the whole world that I'M A VIRGIN? Huh, what a short smelly thin little middle finger of you -.- for those believers ; I'm the girl "bitches and dogs" talk about (:

    ReplyDelete
  23. yg jahat ja msti nk post, xpaham xpaham. klu yg baik plk nk post dakk? msti la xnak, klu bleh nk carik kesalahan org, bru la tegedik2 nk post. yg baik2 xnak carik, haih. bg la sma adil skit. haih

    ReplyDelete
  24. orang yng buat blog mcm ni memang noob...Sebelum ko tulis benda benda kat orang.lebey baik ko cermin diri kau tu dlu doe...Kau ingat dah sempurna sngat.

    ReplyDelete
  25. blog dh bgus tp cra tguran tu better tkr lha, islam tak ajr kita tgur org dgn cra memaki hamun..peace

    ReplyDelete
  26. salam..jgn la cmni..
    satu malaysia k!

    ReplyDelete
  27. ada baik ada buruknya , tapi kowg boleh cakap baik-2 , tp kalau dowg sendiri yg publish gmbr dowg tu and let the whole world know about them its their fault ! so kalau betul kowg berani tegak kan tp kalau kowg yg salah mmg kowg tak b'suaralah and mintak tolong kawan suruh backup :)

    ReplyDelete