Tuesday, December 15, 2009

Muss Handsome Boy Katanya , Fucker !

Hey Muss The Kampung Boy , budak bajet hot . Suka shuffle katanya , hentak sana hentak sini . Bangga sangat dengan community kau tu , da la selalu kena pulau haha . Hey budak kampung , sedar sikit kau tu budak kampung tak setaraf dengan kitorang . Cerita nak letop je , biasa la budak kampung . Nak high profile je , muss muss imissyou la haha . Bila la kita dapat bersua , haha

13 comments:

  1. Aduyai ! klu nk Kutuk muss . kutuk je laa. jgn la smpai pic aq pun ade .. hahaha .
    klakar siot !!
    alamak !!! hahahaha

    ReplyDelete
  2. SURIA ????
    mmg claka ! aku tau kau suriaa n?>????
    hurm ....
    mmg siap la kau 1 BABI PUNYE betina !

    ReplyDelete
  3. WOi ! MUSE!! MARI LAA !!! Aq HADAP ARE KOE !!! KLU KOE NK TUDUH AQ YG WAT BLOG NIE ! KO SILAP ORG LA WEY !! AQ PUN XKNL DAK2 YG LAEN NIE ! kOE NI DA ARE BODOE !!! KEJE NK TUDUH2 JE ! SKRG KOE DA SILAP LANGKAH ! BURUK2 KAN AQ AN AT MYSPACE !! TAPE !! AQ BG kOE WARNING JE !! KLU KOE XCLOSE ACC mYSPACE UH DLM AKHIR JANUARY NI !! kOE TGU !! AQ WART WEB PASAL KOE !!! tGU ARE !!!

    ReplyDelete
  4. hey cik loser....taraf ko tu tinggi sgt ke...?
    kaye sgt ke ko tu smpai nak ckp mcm tu..?klu ko berduit skali pon tu duit dari mak bpk ko tau x...ko cume pengkikis harte dorg je...hei budak2..ape la nak jadi kat ko nih...mulot bau taik tgn pon bertaik...kejenye nak jatuhkan maruah org je...

    ReplyDelete
  5. betul cakap MINEFIELD. woi penulis blog. ko neh bodoh ke ? die mmg x hensem nak buat macam mane
    mak bapak die kaye pun ape ke miskin ke bukan mak bapak ko!

    ReplyDelete
  6. kau na kutuk , kutuk jelah si muss nih . ta payah na buruk2 kan budak kg . kau ingat semue bdk2 kg bodoh ke ? ko ingat budak2 kg semue mcm si muss ke ? nih lah pangai budak2 bndar . tinggi sikit dah belagak mcm sial . mmglah kau hot , tapi tak kemane lah hot kau tuh . mmg betullah dunia nak kiamat .

    ReplyDelete
  7. weyh makcik
    jangan kutuk shuffle ok!!
    ko mmg x guna r owner!

    ReplyDelete
  8. owner ke ape keeee.... sma je attitude korang, xbaik kutok2 org kmpung, tau la org bandar smua bgos2 tp respect la skit kt org lain, haih. org bandar ka org kmpung ka, anak jutawan kaaa... msuk kubor sma jgk.. xdak yg lainn, tanah merah jgk bkn tanah emas.. respect others laaa

    ReplyDelete
  9. fuck off man!! shut the fuck up!! u hav no right to say pplz like that!! u think u so good!?! guess what u juz a scumbag that live to use up all ur daddy $$!!!

    ReplyDelete
  10. sper larhh yg wt blog nie..sker mngutuk org kann..cm siall..!!

    ReplyDelete
  11. aku ni separuh kampung separuh bandar,klau nak kutuk pun jangan kutuk orang kampung...sbb semua org dlm dunia ni sama je.klau kampung x de maka bandar pun x patut ade.semuanye datang dari perut ibu...dan diperbuat daripada tanah...pade org yg wat blog ni,,,suka aty diorg la ape yg diorg nak buat,sblum kau nasihat dan marah diorg kau cerminkan lah diri kau...klau kau nk thu,blog cam ni boleh libatkn kau dalam jenayah...jadi aku bagi warning...padam semua ini dan berhenti jatuhkn maruah org lain.kau jgn ingat yg kau x letak name kau kat blog ni polis x dpt kesan.Ingat Pesanan ini!

    ReplyDelete
  12. adik2...berdosa gn allah boleh bertaubat..berdosa gn orang xlepas azab nye slagi orang 2 xmaafkan....

    ReplyDelete
  13. haishh..da bagus sangat ea ko ni agaknye...


    PMR ngan SPM dpt bape?

    ReplyDelete