Saturday, December 26, 2009

So sweet ! Bapak kau sweet !








Aan and Pyka . Kononnya mereka terhebat la , kau je la yang pandai kissing , dengan baring dalam satu selimut then kiss sana kiss sini after kiss apa pula dowh ? Berjubur ? haha , dua dua tak ada maruah ke weyh ? Come on la weyh kita kan orang melayu , jangan nak showoff yang korang kissing . Orang lain boleh buat juga but tak ada la sampai nak show dalam myspace bodoh ! Agama da tak ada ke weyh ? yang aan baju kau mana ? yang perempuan pandai pula kau nak couver badan kau depan camera ? kenapa tak bogel terus ? kenapa tak capture kau tengah beromen pula ? maklum la kau kan da tak ada agama . Sedar la weyh , orang dekat luar sana sibuk tengah cakap pasal kau . Jangan bangga apa yang kau buat la weyh .

49 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Tahu tak apa , ini la melayu ? memalu kan betul , ish ish ish

    ReplyDelete
  3. nak mencarut pun takda ayat lain ke?-____-

    ReplyDelete
  4. macam ni lah cara dapat owner blog nih ! anak haram biasa lah hahaha ! satu family anak haram !

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. lelaki tu gay,tindih telinga...patot la xde agama...
    laki pompan dye beromen...

    ReplyDelete
  8. GILA, KALAU AKU JUMPA DUA EKOR NI. AKU TEMBAK JE TERUS.

    ReplyDelete
  9. HaH.bgOz sGTLa tu Lahabau 2 eKO at aTz tuh..seKO btinE sangap batang..sEko ag jntaN sanGap pepet.da cM banGLa aku tgK mmat tu.weYh..Lu org igt bgOz ke weYh?hbaT eh?o..cUn r tU er?tyanG2 cmTu?makbpak datok n nEnek koanG xd aJa ke pantat?pantat koanG ni da saH bsuk!cacing kmpom bLambak aN?kpaLe pUki ko R.aLah..bdaK2 j tU..brU na uP..tunjOk hbat r ktekn...da sah bongok.otaK xde.bdOh lak tu..aDoi...ciaN2...

    ReplyDelete
  10. terok lahh budak melayu zaman sekarang, ya allah, berilah mereka hidayahmu. aku pun bukan baek sangat tapi tak ade lahh sampai mcm kau, ape yang kau nk bangga kan pun aku tataw.

    ReplyDelete
  11. hish senang cakap diorang semua dah tak ada agama,nak buat macam mana.

    ReplyDelete
  12. aku sokong kau franklin.

    aku uat jahat pown xda la sampai nak post2 gambar kat mespes. uat malu la weh

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH sumpah kelakar tgk depa

    ReplyDelete
  15. Bajet cam bagoss...blueeekkkk...geli dowh!!!

    ReplyDelete
  16. wahsehh... baru lepas sedap kaaa.. hahaha

    ReplyDelete
  17. wahai blogger sume, akuilah...
    inilah anak2 melayu :)
    terima dan terima...
    dah terlalu lambat nk return...

    btway, up lagi wahai blogger owner,
    sedap mate memandang neh, hahaha
    gua suke betol ade isu2 panas cmnie...
    baru la melat! haha

    ReplyDelete
  18. secara tidak sengaja aku terlink ke blog ni melalui blog http://aliqaaidan.blogspot.com/

    x perasan ke?? yang lebih memalukan ialah orang yang menyambung penyebaran aib orang.. adakah dengan menyebar aib orang dan mengutuk perlakuan mereka adalah salah satu dakwah??

    kalo kita kata orang lain xde agama?? di mana agama kita kalo kita sendiri tidak berada di atas landasan yang betol...

    renungkan la anak2 sekalian.. yang melakukan maksiat da sekian, tp jangan jadikan diri kita secara tidak langsung berada dikalangan orang yang dosa bermaksiat..

    ReplyDelete
  19. time dieorang kecik kan, mak bapak romen depan depan tu yang jadi keturunan deme nak romen depan camere. hahahahaahahahaah
    ODOH PUNYE BOHSIA! bagus blog teruskan usaha anda :) kepada lelaki tu, ko romen la wei aku doakan ko dapat HIV +

    ReplyDelete
  20. hish...jangan mengata orang..apa yang boleh buat boikot jew budak2 ni. kalau send pic ni kat mak bapak diaorang. abislah. mau kena pancung...

    ReplyDelete
  21. korang jangan maki-maki. tau tak klu kita mngata org kita sndiri akan kena balik? its karma. jd geram pulak. spatotnye renungkan dan bukannye utk dicaci maki mcm nie. nie dah salah. dn sy bknlah org baik. sy jgk buat slh.

    to blog owner; i've better solution for these people. talk straight to them. and if they cant accept u're advice that they're doing mistakes. then its between them and Allah. menegur bermaksud iman tu kental. dn mendiamkan diri serta caci maki adalah selemah lemah iman. so better think. do not delete this comment.

    let us pray for guidance from Allah and hoping we'll be better soon and loved by our beloved Allah. salam..

    ReplyDelete
  22. Bro.. bagus pendedahan yang berani....tahniah teruskan beri mereka insaf sikit.

    ReplyDelete
  23. kids.

    and for the sake of keeping these ppl's aib safe, dont send link to this blog. kalau nak beri pengajaran, please in the name of Islam, let them be known anonymously.

    tq.
    what you're doing is good.
    good for nothing.

    delete this post means you're a coward.

    ReplyDelete
  24. huuhuhuuhuhu..knp mcm tuh kowang

    ReplyDelete
  25. membukak aib org jeh korang nieh . nk ngumpat snyap2 suda laa . bkan bgos un duk bkak aib org . try klau aib korang d dedahkan . x ke korang un malu . nk bg pngajaran un pada2 la sikit .

    ReplyDelete
  26. hrmm . nylah melayu yg xderk agme . xnk ckp lbey2 , juz jdk an iktibar larh .

    ReplyDelete
  27. daripada kau menutuk dapat dosa, lebih baik kau send pic ni kad mak bapak dorang. tapaya memalukan dorg, enough la. hantar je pic ni kad parents dorang, nnt dapat la pengajaran.

    ReplyDelete
  28. to owner blog. . aq bln backuo dorunk. . tp kaw pk blik. . kaw apt ap law kaw uat cm ny. . apt dose je. . bab mengaib kan org laen. . better kaw g slow talk je nan dorunk. .or tell their parentz. .lu bikin dose je la we. . iny mcm lu nan bdk 2 eko tu same je. . due2 uat dose. . think about it k. .

    ReplyDelete
  29. this is what we call anak haram -.- ta malu langsung .

    ReplyDelete
  30. . sumpah doe ..
    ako malu jadii ..
    rakyat melayu ..
    bapak sundal gylee ..
    FUCK!! couple yunk cm nip ..

    ReplyDelete
  31. setakat nak amik gambr nk wat stock layan sendiri tu takpe r. nie yg masuk kat ms yg takleh terima tu. HAHAHA

    ReplyDelete
  32. Dunia Akhir Zaman....
    Xtakut ke dosa?hukum zina
    kena rejam n sebat taw?

    ReplyDelete
  33. sure ker yang aan tu lelaki..cam pengkid pon ader...hhuhu

    ReplyDelete
  34. anak haram!!tak reti jaga maruah diri, keluarga, bangsa melayu and agama..iman tak cukup ke?manusia akhir zaman ni..ish ish ish..apa nak jd ni..ingat ALLAH masa buat..mesti terus stop..

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  37. cehh. name dah same ngan aq dah. =.="

    ReplyDelete
  38. YA ALLAHHHHHHHHHHHHHH , kalau benda ni dosa , jangan aib kan dia , nasihat kan die dengan cara yang betul ,

    Islam itu rahmat
    Selagi ada pengetahuan dan ilmu yang kukuh kite tak kan runtuh !
    Dengan ilmu dan perbuatan tlg :'(
    owner blog , sy tak mahu awk bertambah dosa ,
    ingat tuhan , kita doakan
    Islam yg benar sentiasa memelihara kita daripada maksiat.

    ReplyDelete
  39. ceyh nyampah btol..na cangad tnjux dyer cyer pix yg x sbrape urh.. arap mker jerp lawa..tpy prangai tah pape.. cm r org heran cangad nengox dyer nyer pic... egt body dyer 2 lawa cangad ker.. baek aq tngox body lembu lagix bagows r..

    ReplyDelete
  40. bodoh sehh koag ny , ta tahu dose ker ha ??!!! taubat2 r wehh , dunia da tue !

    ReplyDelete
  41. kt dunie k0rang bebas tgk time akhirat nnti lgi saket kaw kne..!!!mamp0s kaw !!! jantan n betine x tau malu...!! jt0h kan maruah sendiri..!! :P

    ReplyDelete
  42. em , ada hadis mengatakan bahawa jika kita membuka aib org , maka aib kita di dunia akan Allah buka di akhirat nanti. tak ingatlah hadis yang mana , tapi kalau tak percaya cuba tanya 10 ulama Islam.

    ReplyDelete
  43. hmm , apelhaa nk jadyy ,
    dunie dh nk kiamat dahh ,
    berubahh lhaa selagy masih
    ade waktu . haishhhh .
    aku ny jahad jugakk ,
    tpyy , tkdelhaa sampai
    tunjuk kejahatan sendiry
    kat orangg ramai . hmm ,
    tanggung dosa sendiri lhaa .
    kat neraka baru tahu azab .

    ReplyDelete
  44. wtf lah bodoh gila punya permpuan ta ada maruah kowd hah ! bodoh damn shitt !

    ReplyDelete